Askim bibliotek

   
Dragen Ajdar
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
 • Dragen Ajdar
Medansvarlig
Språk
 • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
 • SAT
Eier
 • Askim bibliotek
Serie
År
 • 2009
Noter
 • Den modige Mathilde bor i et vakkert og fredelig land, beskyttet av en vennlig konge. Men en morgen begynner jorda plutselig å riste kraftig og alt blir snudd på hodet. Når ristingen slutter er verden blitt helt kaotisk, og kongen bestemmer at Mathilde skal reise inn til midten av jordkloden for å finne en løsning på problemet. Der inne møter hun både en demon, en ånd i flaske, og en heks, og til slutt også dragen Ajdar. Dette er en fortelling fra Iran om at jordkloden ikke er usårbar, og at de fleste drager er ganske snille så lenge man behandler dem pent. Har mange fargesterke og fantasifulle illustrasjoner. "Verdens beste bildebøker" er en serie med oversatte bildebøker fra hele jordkloden. Serien består av spennende forfattere og illustratører fra andre deler av verden enn de land vi vanligvis finner oversatt til norsk. Billedbok for førskolebarn.
ISBN
 • 978-82-05-39022-5
Tilgjengelige
 • 1/1
Venteliste
 • 0 (0)
*000   nam     1
*00164243
*008    2009      j   0  10nob 2
*015 $a0246584$bBIBBI
*019 $aa,b$bl$dB$etd
*020 $a978-82-05-39022-5$bib.$cNkr 249.00
*041 $hfre
*090 $bq
*096 $aSAT
*100 0$aSatrapi, Marjane$d1969-$jiran.
*24010$aAjdar
*24510$aDragen Ajdar$cMarjane Satrapi ; oversatt av Marte Gresvik
*260 $aOslo$bGyldendal$c2009
*300 $a29 s.$bkol. ill.
*440 0$aVerdens beste bildebøker
*520 $aDen modige Mathilde bor i et vakkert og fredelig land, beskyttet av en vennlig konge. Men en morgen begynner jorda plutselig å riste kraftig og alt blir snudd på hodet. Når ristingen slutter er verden blitt helt kaotisk, og kongen bestemmer at Mathilde skal reise inn til midten av jordkloden for å finne en løsning på problemet. Der inne møter hun både en demon, en ånd i flaske, og en heks, og til slutt også dragen Ajdar. Dette er en fortelling fra Iran om at jordkloden ikke er usårbar, og at de fleste drager er ganske snille så lenge man behandler dem pent. Har mange fargesterke og fantasifulle illustrasjoner. "Verdens beste bildebøker" er en serie med oversatte bildebøker fra hele jordkloden. Serien består av spennende forfattere og illustratører fra andre deler av verden enn de land vi vanligvis finner oversatt til norsk. Billedbok for førskolebarn.
*521 $aGod, leselig skrift
*574 $aOriginaltittel: Ajdar
*700 0$aGresvik, Marte$d1972-$eovers.$jn.
*850 $aAskim bibliotek
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening

Marjane Satrapis første bildebok for barn! Mathildes land er et vakkert og fredelig land, beskyttet av en vennlig konge. Men en morgen begynner plutselig jorda å riste så kraftig at alt snus på hodet! Når ristingen slutter ser verden helt kaotisk ut, og kongen beslutter at Mathilde må begi seg inn til midten av jorda, for å finne en løsning på problemet. Der inne møter hun både en demon, en ånd i flaske, og en heks . og til slutt også dragen Ajdar. Kanskje han kan forklare hva som har hendt?En fargesterk påminnelse om at jordkloden ikke er usårbar, og at de fleste drager er ganske snille så lenge man behandler dem pent. Dragen Ajdar er skrevet og illustrert av den anerkjente og prisvinnende kunstneren Marjane Satrapi, som tidligere har hatt stor suksess med bl.a. tegneserieromanene Persepolis (2005) og Kylling med svisker (2006). Satrapi er født og oppvokst i Iran, og bor for tiden i Frankrike.Dragen Ajdarinngår i serien «Verdens beste bildebøker».Tidligere utgitt i serien:Hundeliv (ISOL, Argentina)Kaikun går på tur (Hirotaka Nakagawa og Ryoji Arai, Japan)Makwelane og krokodillen (Maria Hendriks og Piet Grobler, Sør-Afrika)Den lille tronen (Martyna Skibinska, Joanna Olech og Marta Ignerska, Polen)

Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerSamlingHylle
Ex1Tilgjengelig Askim innbyggertorg og bibliotekBarnbilledbok