Askim innbyggertorg og bibliotek

   
Mathjelpen for foreldre: hjelp barna å spise sunt døgnet rundt
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Mathjelpen for foreldre: hjelp barna å spise sunt døgnet rundt
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.562 T
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2014
Noter
  • Over tittelen: Geitmyra matkultursenter for barn Boken inneholder oppskrifter på sunn hverdagsmat, samt ernæringstips og forslag til hvordan man kan få gode matvaner. Her finner vi inspirasjon til frokost, matpakke, skoleturmat, mellommåltider, middag, kveldsmat og noen desserter. Boken inneholder også en rekke tips til hvordan man kan få barna til å spise sunt. Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
  • 978-82-489-1491-4
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001151nam  22002291  4500
*001150717
*008                      a          00nob 2
*015  $a0393423$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-489-1491-4$bib.$cNkr 99.00
*08231$a641.562$zh$25
*090  $c641.562$dT
*100 0$aThorvik, Magnus$jn.
*24510$aMathjelpen for foreldre$bhjelp barna å spise sunt døgnet rundt$ctekst: Magnus Thorvik ; foto: Mette Randem ; med forord av Andreas Viestad ; med etterord av Rune Blomhoff
*260  $aOslo$bKagge$c2014
*300  $a127 s.$bkol. ill.
*500  $aOver tittelen: Geitmyra matkultursenter for barn
*505  $aHar innholdsfortegnelse, register
*520  $aBoken inneholder oppskrifter på sunn hverdagsmat, samt ernæringstips og forslag til hvordan man kan få gode matvaner. Her finner vi inspirasjon til frokost, matpakke, skoleturmat, mellommåltider, middag, kveldsmat og noen desserter. Boken inneholder også en rekke tips til hvordan man kan få barna til å spise sunt.
*650 1$aMatlaging$xTil barn$1641.5/622$2BS$2BS$9nor
*700 0$aRandem, Mette$d1972-$efotogr.$jn.
*710 0$aGeitmyra matkultursenter for barn
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening

I denne boka får du et vell av oppskrifter på god og sunn hverdagsmat. Alle oppskriftene kan lages på kort tid, uansett når på spisedøgnet det måtte være: Frokost, lunsj, matpakke, skoleturmat, mellommåltider, middag eller kveldsmat, og ikke minst i den såkalte plyndringstimen, tiden fra da barna kommer hjem fra skolen og frem til middag. Noen gode avslutninger på måltidene får du også oppskrifter på. En viktig ingrediens for at barn synes maten er god er at de har vært med på å lage den selv. I boka oppfordres det derfor til å involvere barna i hele prosessen. Da føler de eierskap til måltidet og blir mer interessert i både matlagingen og spisingen. Barn er nysgjerrige på det de skal spise, og lysten til å smake på mat øker jo mer de vet om maten. Og husk å lage en god ramme rundt måltidet. Måltidet handler ikke bare om å spise. Det handler også om å være sammen. Boka har et etterord av ernæringsprofessor Rune Blomhoff som forteller om kostholdsrådene som gjelder i Norge. Boka utgis i samarbeid med Opplysningskontoret for frukt og grønt.

Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerSamlingHylle
Ex1Tilgjengelig Askim innbyggertorg og bibliotekFag voksen641.562 T